Osborne & Little este unul dintre liderii din domeniul tesaturilor de interior si tapetului. Povestea lor incepe in cartierul londonez Chelsea in 1968, atunci cand Peter si Antony, doi artisti animati de pasiunea lor pentru creativitate in domeniul tapetului dotati cu acelasi simt al afacerilor, au deschis un mic salon de expunere.

Prima lor colectie premiata de tapet, extrem de eleganta si distinsa a fost un succes fulminant. In timp afacerea lor s-a extins, cuprinzand tesaturi de interior, ornamente, mobilier si accesorii. Astfel compania a dobandit recunoasterea internationala, ramanand totodata fidela traditiei sale de a avea modele excelente si de calitate.

Timp de patru decenii decoratiunile interioare Osborne & Little a constituit esenta tendintelor in domeniul decoratiunilor interioare, de la tapetul pictat in relief al anilor 80’ si cel cu motive solare, selenare sau stelare ale anilor 90’ pana la produsele de azi, care au deschis drumul renasterii ornamentelor metalice si din fulgi.

Osborne & Little este distribuitorul mondial de tapet si tesaturi de interior al colectiilor celebrului designer Nina Campbell, acelasi rol avand-ul si pentru brandul faimos in intreaga lume, Liberty Furnishings sau pentru elegantul studio parizian Lorca.

De asemenea Osborne & Little este distribuitor exclusiv al brandului Michael Reeves pentru colectiile de tapiterie si mobilier.