Numele LIZZO a fost creat in 2001 de Jose Ángel Climent.

Principalul obiectiv al acestei marci de editor de materiale textile l-a constituit intotdeauna decorarea la standarde inalte ca o alternativa de stil avangardist.

Prin urmare tendintele rafinate si eclectice reflecta stilul natural si elegant, LIZZO satisfacand pe deplin nevoile celor mai exigenti designeri de interior din intreaga lume.

Colectiile, pline de culoare si textura, sunt rezultatul unor studii elaborate de-a lungul anilor, care au plasat marca in randul celor mai buni editori europeni de materiale textile. Din acest motiv, fiecare sezon aduce cu sine noi cerinte in materie de creatie in functie de tendintele pietei. Aceste cerinte pot fi satisfacute datorita noilor colectii inovatoare care recreeaza atmosfera idilica a confortului de acasa.

Stilul deosebit si personalitatea incearca intotdeauna sa fie avangardiste, nefacand insa nota discordanta cu stilul aparte LIZZO. De aceea, filosofia centrala a marcii LIZZO reuneste dragostea pentru cele mai frumoase materiale si tesaturi de calitate cu o daruire intensa pentru clienti.

Filosofia companiei LIZZO poate fi rezumata in trei maxime diferite: cautarea celor mai pure si naturale textile, dezvoltarea unor colectii care lanseaza tendinte si inspira la crearea unor interioare senzuale de cel mai inalt bun gust pentru a satisface cei mai exigenti clienti care-si doresc o atmosfera unica si personalizata in propria casa.