Despre Treca de Paris

S AV O I R - V I V R E, S AV O I R - D O R M I R

Treca de Paris isi propune sa te ajute sa iti largesti gama de achizitii printr-un stil de viata elegant care include perfectionarea Artei de a Dormi, prin combinarea celor mai nobile materiale, experienta artistilor sai si talentul designerilor de top.

GRIJA PENTRU TINE
O cautare neincetata a celor mai bune materiale care pot contribui la calitatea somnului tau este o preocupare fundamentala a societatii Treca de Paris.

SUSTINERE PENTRU TINE
Treca de Paris a reusit sa retina cele mai bune metode folosite de catre artistii traditionali combinand in acelasi timp cele mai moderne materii prime.

ELEMENTE INSEPARABILE
Trei elemente complementare ale sistemului iti dau posibilitatea de a-ti imbunatati confortul conform preferintelor personale. Deoarece perceptia asupra senzatiei pe care ti-o ofera un pat este extrem de subiectiva, Treca de Paris isi da posibilitatea de a gasi solutia cea mai potrivita pentru tine, datorita gamei sale de supra-saltele. Salteaua ta isi va pastra forma si calitatile pentru o perioada indelungata de folosire, datorita cusaturilor realizate manual intre cele doua suprafete, o caracteristica unica a Treca de Paris, care tin nemiscate captuseala, invelitorile si arcurile. Baza patului este insotitorul indispensabil al saltelei tale, garantand rezistenta de durata a suportului.

RELAXARE PENTRU TINE

Treca de Paris, pionierul paturilor originale pentru relaxare, ofera o gama pentru care recomandam materiale de tapiterie Haute Couture sau Prêt-à-Porter.

Confortul nu este doar o simpla problema de senzatii placute si sustinere oferite de catre pat.
Designul personalizat contribuie de asemenea foarte mult la sentimentul tau de bunastare in dormitor.

DETALIILE CARE FAC DIFERENTA

Plisare pe toata circumferinta, cute Dior … mainile expertilor repeta miscarile cu o siguranta nascuta dintr-o experienta de lunga durata, acordand o atentie minutioasa celor mai mici detalii.

S AV O I R - V I V R E, S AV O I R - D O R M I R

Suntem mandri sa va oferim cele mai frumoase paturi. Vrem sa va bucurati de cel mai odihnitor somn.

Patul Francez prin excelenta

Cu un sediu remarcabil situat in Hall 11.3, Treca de Paris va avea in ianuarie 2008 o revenire spectaculoasa la Targul International din Koln, dupa cativa ani de absenta. Specialistul international in Arta de a dormi (motto “Savoir Vivre, Savoir Dormir”), integrat acum intr-un grup puternic, va prezenta publicului international de experti noua sa imagine si gama sa atractiva de produse inedite.

Treca de Paris, sinonim de cateva decenii cu conceptul de piata de lux in arta de a dormi in stil francez, la sfarsitul anului 2006 a devenit membru al CAUVALGroup, o societate franceza care detine mai multi producatori de mobila de marca. Ca rezultat al preluarii Treca de Paris s-a reintors la originile sale franceze.
Povestea de succes a Treca de Paris a inceput in 1935 cand Victor Moritz a fondat prima fabrica de saltele a Treca in Reichshoffen din Alsacia. In 1947 societatea a revolutionat piata traditionala de saltele prin introducerea noilor modele Pullman si Imperial. Urmatorul pas important a fost lansarea asa numitor paturi pentru relaxare in 1967: Aceste paturi pot fi adaptate, cu ajutorul unei comenzi electrice, pentru o pozitie orizontala, de stat asezat sau pentru o pozitie de relaxare.

Colectia de marca a Treca de Paris a fost lansata in 1960 si a tintit piata de export. In mod firesc, primii parteneri au fost tarile invecinate precum Belgia, Germania, Olanda si Elvetia. Au fost deschise puncte de desfacere in aceste tari, conduse de catre experti locali care au promovat conceptul stilului frantuzesc de “Savoir Vivre, Savoir Dormir”. In 1990 au fost infiintate si alte filiale in Italia si Spania. In perioada mai recenta, accentul s-a pus pe pietele in curs de dezvoltare din Asia de Sud-est, Orientul Mijlociu si Europa de Est.

Azi, Treca de Paris este familiar oriunde in lume, ca rezultat al unei colectii internationale proiectat de catre designeri faimosi precum Annette Lang, India Mahdavi si Mattéo Thun. Noile modele expuse vor include: patul COLETTE care a fost proiectat de catre Annette Lang in cooperare cu WK WOHNEN, noul concept inaugurat de Premier, primul model din serie. Este un set care se imbina compus dintr-un cadru de pat, o saltea si o fata de saltea, care impreuna ofera un nivel de confort cu adevarat exceptional.

Folosirea unei combinatii foarte inedite de materiale neobisnuite, fibra de bambus si par de camila. Cu conceptul IN-Side, Treca de Paris raspunde exact cerintelor speciale ale pietei germane. Deoarece saltelele au fost pur si simplu puse pe cadrul patului, acest sistem nou permitand saltelei si cadrului patului sa se integreze in mediul ambiant. O versiune revizuita a modelului Super CAD si a mai multor combinatii de variante Trecaflex care fac paturile pentru relaxare o caracteristica importanta a standului nostru.

Diferitele modele ale Treca de Paris prezentate vor fi expuse in mod avantajos pe un stand care a fost proiectat in scopul evidentierii unui stil decorativ sobru, elegant si modern.