Masuratori

Din momentul in care v-ati hotarat sa efectuati o comanda catre compania noastra (perdele, draperii sau tapet) urmeaza o serie de activitati intreprinse de echipa tehnica a atelierului nostru pentru personalizarea produselor alese, dupa preferintele dumneavoastra.

Pentru realizarea ofertei de amenajare, este obligatorie efectuarea masuratorilor:

1) dupa o programare, echipa de montatori a atelierului noastru va veni la dumneavoastra pentru masuratori. Pentru efectuarea unor masuratori corecte casa trebuie sa fie finisata avand pardoseala montata si tavanul finisat.
2) in urma masuratorilor, consilierul care se ocupa de comanda dumneavoastra va primi toate informatiile necesare pentru a va indruma spre alegerea potrivita.
3) cu sprijinul dumneavoastra echipa de montatori va oferi consultanta pentru eliminarea eventualelor dificultati in instalarea unui anumit sistem cum ar fi dimensiunile prea mari ale ferestrelor, tavanul denivelat etc.
4) daca peretii sau tavanul unde se vor fixa accesoriile de prindere sunt din rigips, trebuie luata in calcul greutatea decoratiunilor ce vor fi instalate.

* Important:
- masuratoarea se efectueaza gratuit in Bucuresti
- pentru masuratori in afara orasului, tariful va fi comunicat anterior.